Referenties

Erg leuk als je een aanbeveling, ervaring of dankwoord achter wilt laten via het contactformulier. Referenties worden anoniem geplaatst. Dank je wel! 

imgMindfulnesstraining 2013 ☼ vrouw 45 jaar

“Ik heb de mindfulness training ervaren als een frisse wind. Iedereen zal eruit halen wat past, dat is het fijne aan mindfulness, alle overige zaken zijn cadeautjes. Ik heb naar eigen kunnen m’n bewustzijn verhoogd, dat houdt kort in, meer genieten en prettiger in het leven staan. Maryvonne neemt je mee op deze reis in een relatief korte tijd. Je moet dus wel bereidt zijn om er thuis mee aan de slag te gaan, het gaat niet vanzelf. Ze doet dat op een prettige, niet dwingende manier. Ze zet je voortdurend aan het denken en laat je zien wat er al in zit en hoe je dit kunt ontplooien. Dit alles doet ze met een fijne stem en rust. Het materiaal wat je meekrijgt naar huis is overzichtelijk en fijn om mee te werken. Vooral de CD’s zijn heerlijk. Ook na de cursus nog een aanwinst om te hebben.”

imgMindfulnesstraining 2017 ☼ vrouw 29 jaar

“Ik heb erg genoten van de training. De lessen waren duidelijk en de sfeer ontspannen. Zou willen dat ik het eerder had gedaan! Heel erg bedankt!”

imgMindfulnesstraining 2018 ☼ vrouw 50 jaar
“Ik ga mijn gevoel over vanavond met je delen, want dit mag ik niet voor mezelf houden. Ik vond het een bijzonder mooie avond. Jij bent een heel prettige lerares, de locatie is prachtig en de groep is prima. Ik voel me rustig, aangenaam verrast en blij. Heb veel zin in wat nog komen gaat. Dank!”
imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ meisje 10 jaar

“Aan mindfulness heb je veel als je rustig wilt worden. Mindfulness brengt mij rust in mijn hoofd.”

imgMindfulnesstraining Jongeren 2017 ☼ meisje 15 jaar

“Ik vind het fijn dat je altijd zo rustig en begripvol bent. Je vindt alles goed en begrijpt alles en je bent geduldig als iemand praat en dat vind ik prettig. Ook als je praat kijk je iedereen aan en dat vind ik ook fijn.”

imgMindfulnesstraining 2014 ☼ vrouw 42 jaar

“De MBSR training die ik bij Maryvonne gevolgd heb, heeft mijn leven en kijk op de dingen voorgoed veranderd. Ik heb veel therapieën en behandelingen geprobeerd tegen mijn angsten en onrust, maar dit is een totaal andere benadering- en behandelwijze. Het gaat hier ten eerste om liefdevolle waarneming, acceptatie en omarming van je ademhaling, je gevoelens, je klachten en alles wat je tegenkomt als je stil gaat zitten. Het is niet meer de strijd aangaan. Het biedt iets daadwerkelijk anders wat ik bij therapieën ooit heb kunnen vinden of kon toepassen. Liefdevolle aandacht en liefdevolle vriendelijkheid en vandaar uit ontstaat rust en ruimte en kan ik de dingen soms anders zien en ervaren en dan gaat het vaak ook weer voorbij, net als de doorgaande stroom van gedachten en emoties. Ik kan nu stoppen met vechten, met verzet en met hard werken op een manier die toch niet werkte, maar wat de enige oplossing leek. Ik kan nu handelen op een manier die beter werkt, niet alleen voor mijzelf , maar ook voor mijn omgeving.
De training is een enorm cadeau aan mijzelf geweest en ik hoop dat ik in deze fijne bewuste mindflow kan blijven leven, door dag voor dag met liefdevolle vriendelijkheid, de tijd te nemen voor wat er nu is. Het heeft mij meer gegeven dan ik verwacht had. Maryvonne is een heel lieve, rustige docent met een enorm inlevingsvermogen en een zeer prettige rustige stem die je helpt om, ondanks je innerlijk verzet, angst en soms verdriet toch te zijn waar je bent en ze biedt je het vertrouwen dat het goed is waar je nu bent en wat er gebeurt.”

imgMindfulnesstraining 2014 ☼ vrouw 41 jaar

“De mindfulnesstraining is een verrijking voor een ieder. Je groeit als persoon. Een aanrader. Maryvonne is een geboren mindfulnesstrainer!”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2016 ☼ jongen 8 jaar

Het is echt heel leuk om te merken hoeveel plezier mijn zoon heeft in mindfulness. Hij vertelt met groot enthousiasme en kan ook reflecteren op de oefeningen. Hij ervaart de les als iets heel positiefs en de oefeningen wil hij graag voor doen. Ook maakt hij een koppeling met gedrag op school.

imgMindfulnesstraining 2013 ☼ man 56 jaar

“De mindfulnesstraining begeleid door Maryvonne heeft mij goed gedaan. Het heeft me rust en ruimte te geven om te zien waar ik sta en hoe ik in situaties sta. Maryvonne is een goede begeleidster in deze. Zij is niet nadrukkelijk aanwezig, wat gewenst is voor mindfulnesstraining. Als Maryvonne spreekt en begeleidt doet zij dat op aangename en plezierige wijze met een werkelijk mooie stem. Ook het aangereikte materiaal en de locatie zijn goed en mooi verzorgd. Complimenten!”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2016 ☼ 8 t/m 11 jaar

“Ik vind het echt heel erg leuk. Vandaag, en de vorige keer ook. Eigenlijk vind ik het altijd heel erg leuk de mindfulnesslessen!”❤

imgMindfulnesstraining 2014 ☼ vrouw 22 jaar

“De mindfulnesstraining bij Maryvonne heeft mij o.a geleerd om beter om te gaan met angsten. Maryvonne is heel betrokken en meelevend. Zowel de ruimte als haar vriendelijke stem zijn heel rustgevend. Ik heb de cursus als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. Echt een aanrader!”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ meisje 11 jaar

“Ik kan nu makkelijker focussen en terug naar mijn werk als ik afgeleid ben. Het slapen gaat beter en ik pieker minder.”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ 8 t/m 11 jaar
  • Hij komt met enthousiaste verhalen thuis en vertelt erover!
  • Ze vindt het echt super leuk!
  • Mijn dochter geniet van de lessen!
  • Mam, zeg maar dat ik het heel leuk vind!
imgMindfulnesstraining 2013 ☼ vrouw 54 jaar

“Het was heel fijn om de mindfulnesstraining bij Maryvonne Verkerke te doen! Als je na een drukke week op vrijdagavond bij haar binnen stapt, beland je direct in een wereld van rust. Alle hectiek glijdt naar de achtergrond. Nu kan ik me op mezelf gaan richten. De lichte ambiance werken daar aan mee, de kaarsjes, gelijkgestemde mensen en zeker niet op de laatste plaats haar bijzonder prettige stem. Thuis heb je daar ook profijt van door de ingesproken cd’tjes. Nu ik de cursus heb afgerond zal het niet moeilijk zijn om alles wat we geleerd hebben thuis te oefenen en te verdiepen. Ik kijk uit naar de terugkomdag.”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ jongen 8 jaar

‘Door de mindfulnesstraining ben ik veel minder boos. Ik heb geleerd om met boosheid om te gaan. Ook heb ik heel veel oefeningen geleerd.’