Ouder & Kind Mindfulness

Maandelijks 1e donderdag 16.30-17.20
Samen oefenen en tot rust komen

Kom je uit de stress van alle dag naar het hier en nu? Mindfulness helpt je om goed voor jezelf te zorgen, vooral bij stress, angst, onrust, piekeren of pijn. Het helpt je bij het stoppen met altijd maar doorgaan, zodat je tot rust kunt komen.

Mindfulnessoefeningen kun je goed samen met je kind doen! Lijkt het je leerzaam, nuttig of ben je nieuwsgierig naar mindfulness? Samen oefenen is fijn. Het werkt ondersteunend voor jezelf, voor je kind, voor het contact wat jullie hebben, maar ook voor de toepassing van mindfulness in de opvoeding. Je kunt instromen wanneer je wilt.

Als verdieping of onderhoud van je eigen mindfulnessbeoefening kun je maandelijks komen mediteren en oefenen met mindfulness. Kinderen die de mindfulnesstraining volgden zijn al gewend om thuis te oefenen, vaak ook samen met een ouder, broertje of zusje. Leidraad is de Methode Eline Snel voor kinderen, jongeren en ouders. De sessies zijn in overleg geschikt als kennismaking met mindfulness, voorafgaand aan een mindfulnesstraining.

Dag en locatie

Elke 1e donderdag van de maand 16.30-17.20 uur
Balans & Co
Marsmanplein 116c
2025 DV Haarlem
Donderdag 16.30-17.20
Yogastudio Kleverpark
Santpoortertstraat 31
2023 DA Haarlem

Data
Gedurende het hele schooljaar, met uitzondering van de schoolvakanties.

Leeftijd
Ouder & Kind Mindfulness is geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar.

Kosten
Een 4-rittenkaart kost € 65,00, een 10-rittenkaart € 150,00.
Eén rit geldt voor 1 ouder en 1 kind.

Aanmelden
Je kunt je kind en jezelf aanmelden via het contactformulier. Wil je eerst wat meer informatie, dan mag je me altijd mobiel bellen op 06-30773972.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel) en compassietrainer (MBCL) en Mindful Coach.