Kindermindfulness

Maandelijks 2e woensdag 16.00-16.45 
Oefenen na de mindfulnesstraining

‘Mam, ik wil op mindfulness!’ Nou, dat kan. Ben je nieuwsgierig naar mindfulness of wil je het oefenen opfrissen na het volgen van de kindertraining mindfulness? Tijdens de mindfulnesstraining lukt het regelmatig oefeningen doen best goed. Maar als de training afgelopen is, kan het lastig zijn om het oefenen vast te houden. Dan is maandelijks samen mindfulness doen iets voor jou! Je kunt instromen wanneer je dit zelf graag wilt.

Kindermindfulness is ook geschikt als je nog geen ervaring hebt. Je kunt zo goed kennismaken met mindfulness en meditatie. Elke week wisselen we een ‘Stilzitten als een kikker’ meditatie af met yoga of een andere leuke mindfulnessoefening. Je hoeft niets mee te nemen. Draag geen superstrakke kleding. Heel leuk als je meedoet!

Locatie
Balans & Co
Marsmanplein 116c
2025 DV Haarlem
(gratis parkeren)

Aanmelden
Alle jongens en meisjes van 8 tot 13 jaar zijn van harte welkom! Aanmelden >>

Kosten
Een losse les kost € 15,00 drie lessen € 40,00 en een tien lessenkaart € 125,00.

Mindfulnessmethode
De lessen worden gegeven vanuit de Methode Eline Snel (‘Aandacht werkt’). Een speciaal ontwikkelde, effectieve ‘kikker’ mindfulnessmethode voor kinderen en jongeren van 4 tot 19 jaar.

Data
Gedurende het hele schooljaar, met uitzondering van de schoolvakanties.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel) en compassietrainer (MBCL).